Het najaar van verweg

Strabrechtse Heide begin november.

autumn-landscape-nature9-pp-web autumn-landscape-nature1-pp-web autumn-landscape-nature2-pp-web autumn-landscape-nature3-pp-web autumn-landscape-nature4-pp-web autumn-landscape-nature5-pp-web autumn-landscape-nature6-pp-web autumn-landscape-nature7-pp-web autumn-landscape-nature8-pp-web

En eentje van dichtbij 🙂

autumn-mushroom-nature16-pp-web

Leuk? Interessant? Lelijk? Laat het weten in de comments.

Op mijn oude Instagram account werd het een beetje alles door elkaar dus ik heb 2 nieuwe accounts aangemaakt:

  1. Karolina_concept – voor concept, portretten en cosplay; en
  2. Karolina_nature – voor natuur en landschap.

Fotografie vond ik altijd interessant maar nu pas wil ik de wereld om me heen ook echt mooi vastleggen. Deze blog is mijn eigen reis door de fotografie.

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *